Chorizo brood

€ 6,95

Mediterraans temperament

Dit lekkere Chorizo brood is gebakken met witbrood deeg en een vulling van chorizo, pijnboompitten en cashewnoten. We hebben het brood belegd met Manchego kaas, rode en witte uien en rijke kruiden. De grove stukken brood met elk een unieke vulling zijn goed te combineren met bijvoorbeeld een lekkere aioli. Dippen maar!

  • Eetmomenten

    Heerlijk bij de lunch, het avondeten en bij een borrel.

  • Wat drinken we erbij?

    Witte wijn, Viognier Hacienda Albae: Van deze druif worden in de Rhone in Frankrijk een van de mooiste witte wijnen gemaakt. Deze smaakt naar abrikoos, perzik en meloen en komt uit La Mancha Spanje.

    Rode wijn, Malbec Hacienda Albae: Malbec komt oorspronkelijk uit Cahors Frankrijk. In Spanje maken ze er een stevig, maar zachte rode wijn van met indrukken van rijp rood fruit zoals kersen en pruimen en wordt gemaakt in La Mancha.

  • Bereidingswijze

    Optimaal genieten van ons brood? Stop deze 5 tot 7 minuten in een voorverwarmde oven van 190-200 graden.

  • Ingredienten

    Tarwemeel, tarwebloem, water, chorizoworst, cashewnoten, kaas, rode en witte ui, gedroogde kruiden, groenten en specerijen (koriander, sesamzaad, peper, paprika, knoflook, rozemarijn, oregano, majoraan, salie, peterselie), desem, gist en bakkerszout.