Olijf-Mozzarella brood

€ 6,95

Al het goede in één sappig brood

Een van de weinige broden die we met Turks witbrooddeeg hebben gemaakt. Het brood is gevuld met knoflookolijven, buffelmozzarella en zongedroogde tomaatjes. Het lekkere aan dit brood is wanneer je het uit de oven haalt en opensnijdt. De mozzarella druipt er uit, het is echt een brood om je vingers bij af te likken.

  • Eetmomenten

    Heerlijk bij de lunch, als avondeten of bij een borrel.

  • Wat drinken we erbij?

    Witte wijn, Verdicchio Classico Tenuta di Tavignano: 

    Lekkere, kruidige witte wijn met tonen van perzik, abrikoos en limoen uit de Marken, Italië

    Rode wijn, Rosso Piceno Tenuta di Tavignano: 

    Kruidige, sappige niet al te zware rode wijn met indrukken van kruidnagel, bramen en rode kersen uit de Marken, Italië

  • Bereidingswijze

    Optimaal genieten van ons brood? Stop deze 5 tot 7 minuten in een voorverwarmde oven van 190-200 graden.

  • Ingredienten

    Tarwemeel, tarwebloem, water, olijven, zontomaten, mozzarella, gedroogde kruiden, groenten en specerijen (koriander, sesamzaad, peper, paprika, knoflook, rozemarijn, oregano, majoraan, salie, peterselie), desem, gist, bakkerszout.